Αργυρός - Φουρέιρα: Λαμπερή πρεμιέρα για το εκρηκτικό δίδυμο!

Συναντιούνται στη σκηνή του TEATRO Athens

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα έπειτα από αρκετά χρόνια αποφάσισαν να ενώσουν και πάλι τις φωνές τους.

Οι δύο καλλιτέχνες έβαλαν «φωτιά» στο ριζικά ανακαινισμένο χώρο του «TEATRO Athens» παρουσιάζοντας στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός  «έκλεψε» τις εντυπώσεις επί σκηνής τόσο με τη μοναδική λαϊκή ερμηνεία του ερμηνευτικά, όσο και με την σκηνική του παρουσία ερμηνεύοντας παλιές, αλλά και νέες του επιτυχίες.

Από την άλλη πλευρά,  η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία hot εμφάνιση με μία ολόσωμη φόρμα που φόρεσε και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η εκρηκτική perfomer κατάφερε να ξεσηκώσει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με τα τραγούδια της όπως το «αεράκι» και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος. Στα decks o Dj Anjelo, με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Γιώργος Κακοσαίος

*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του TEATRO Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.