Πωλίνα: «Κακοποιήσεις δεν υπάρχουν στη μουσική - Το λύνουμε επί τόπου!»

Όσα είπε η τραγουδίστρια για το ελληνικό #MeToo

Δείτε τη συνέντευξη της Πωλίνας στο Love it

Για την κακοποίηση και τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της μουσικής μίλησε η Πωλίνα

«Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

Η ποπ τραγουδίστρια που με την αναβίωση των 80s και των 90s ζει μια νέα καριέρα, εξήγησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου γιατί δεν έχουν αναφερθεί καταγγελίες στον χώρο της μουσικής. «Στον χώρο της μουσικής οι άνθρωποι έχουν μπέσα και είναι ειλικρινείς. Οι κακοποιήσεις δεν υπάρχουν στον χώρο της μουσικής γιατί οι άνθρωποι το αντιμετωπίζουν σε δύο δευτερόλεπτα, δεν περιμένουν 15 χρόνια. Τα λύνουμε επί τόπου», είπε αρχικά.

Η άποψη της Πωλίνας για την κακοποίηση στο τραγούδι θα συζητηθεί!

«Για κάποιον λόγο ο χώρος της μουσικής θεωρείται πιο υποδεέστερος. Θεωρούν ότι στα μπουζούκια οι άνθρωποι δεν είναι μορφωμένοι, υπάρχει μια τέτοια τάση», πρόσθεσε η Πωλίνα.

Πωλίνα για Γιώργο Μαρίνο: Επικοινωνεί σήμερα με τον κορυφαίο σόουμαν;

Πριν από αυτό, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό σχετικό με την πανδημία που σημάδεψε τις πρόσφατες εμφανίσεις της. «Θεωρώ ότι με τον κορωνοϊό δεν πρέπει να μπούμε στο τριπάκι του πολέμου γιατί τα πράγματα έχουν μεγάλη εξέλιξη ακόμα. Ζήσαμε πολύ ωραίες βραδιές με τον Κώστα Μπίγαλη στο Κύτταρο. Κάποιοι φίλοι μας ανεμβολίαστοι δεν μπόρεσαν να μπουν, κάποιοι έφεραν πλαστά πιστοποιητικά κι έγινε πανικός. Όλα αυτά δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση».

Τα τραγούδια της Πωλίνας και του Κώστα Μπίγαλη «σκίζουν» και στη νέα γένια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency