Ιφιγένεια Πιερίδου: Η ηλικία, το μόντελινγκ και ο σύντροφος της «Ευτυχίας»

Από το Τατουάζ στη Γη της ελάς

Στιγμιότυπα από το Ιnstagram της Ιφιγένειας @ifi_pier

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ», όπου υποδυόταν μία γοητευτική αστυνομικό, την Αθηνά. Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου που αυτόν τον καιρό παίζει στη «Γη της Ελιάς»

 

Ήδη από το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση, όλοι μιλούσαν για το υποκριτικό της ταλέντο, πέρα από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ενώ κερδίζει το στοίχημα και ως «Ευτυχία», μια αγρότισσα από τη Μάνη. 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μας συστήνει την κούκλα σύντροφό του

Ιφιγένεια Πιερίδου: 16 ετών έκανε την πρώτη της φωτογράφιση 

Η Ιφιγένεια Πιερίδου είναι γεννημένη 26 Ιουνίου του 1992 και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Έχει κάνει σπουδές στον χορό, το τραγούδι και το θέατρο, αποφοιτώντας από τη σχολή London Studio Centre του Λονδίνου. 

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε στα 16 της να ασχολείται με το μόντελινγκ.

«Το μόντελινγκ είναι ένας τομέας με τον οποίο ασχολούμαι από τα 16 μου, όταν έκανα την πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφiση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η προσωπική ζωή της «Ευτυχίας» από τη Γη της ελιάς 

Η νεαρή ηθοποιός τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα για τη μητέρα της, την οποία θεωρεί πρότυπο. Μιλώντας για τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή η Ιφιγένεια Πιερίδου «στάζει μέλι». 

«Τη μαμά μου, την έβλεπα πάντα σαν την ηρωίδα μου και θαύμαζα τη δύναμη και τη θετική ενέργεια που εκπέμπει σαν άνθρωπος».

 

 

Ένα επιπλέον πράγμα που δε γνωρίζουμε για την όμορφη ηθοποιό είναι ότι έχει αδερφή την Ελένη Πιερίδου που είναι, επίσης, ηθοποιός. Μάλιστα έχουν παίξει μαζί στο «Τατουάζ». Η Ελένη είχε υποδυθεί τη σύζυγο ενός serial killer.

Μπορεί στη Γη της Ελιάς να τη βλέπουμε να ταλαιπωρείται στα προσωπικά της, αφού χώρισε με τον άνδρα που είχε σχέση, επειδή την κακοποιούσε, ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο και στην πραγματική της ζωή. 

Full in love είναι η Ιφιγένεια Πιερίδου:Ποιος της έχει «κλέψει» την καρδιά;

 

 

Η ίδια έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του ηθοποιού Διονύση Κωνσταντίνου. 

Το προφίλ της στο Ιnstagram

Λατρεύει τη γυμναστική και γενικότερα έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά της, κάτι που το διαπιστώνει κανείς αν ρίξει μία ματιά στο προφίλ της στο Ιnstagram.

Σε αρκετά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με τους followers της, βλέπουμε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ έχει πάντα τέλειο στιλ.