1 Εκατ.δολ. από τη Σάντρα Μπούλοκ

Το άλλο πρόσωπο της ηθοποιού

Εκτός από καλή ηθοποιός η Σάντρα Μπούλοκ είναι και μία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη γυναίκα η οποία είναι πάντα ��το πλευρό όλων όσων τη χρειάζονται. Το τσουνάμι και ο σεισμός στην Ιαπωνία έκαναν τη ηθοποιό να λυγίσει και να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της.

Η Σάντρα Μπούλοκ έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και έκανε μία δωρεά ύψους 1.000.000 δολαρίων υπέρ των σεισμοπαθών στην Ιαπωνία οι οποίοι έχασαν τις περιουσίες τους και έμειναν στο δρόμο.

Η ηθοποιός έχει συνδράμει και άλλες φορές μέσω του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στους αναξιοπαθούντες σε διάφορες περιοχές του πλανήτη: Ενδεικτικά αναφέρουμε το 1.000.000 δολάρια για το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού το 2004 και το 1.000.000 δολάρια για τον πρόσφατο σεισμό στην Αΐτή.

Η ευαισθησία της στα κοινωνικά θέματα είναι γνωστή στο αμερικανικό κοινό αφού πριν από αρκετούς μήνες η ηθοποιός ήθελε να υιοθετήσει μαζί με το σύζυγό της ένα αγοράκι από τη Νέα Ορλεάνη που ζούσε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως όταν η ηθοποιός διαπίστωσε πως ο σύζυγός της την απατά, τον χώρισε αλλά δε σταμάτησε τις διαδικασίες της υιοθεσίας του παιδιού και ανακοίνωσε πως θα το μεγαλώσει μόνη της.