Κουίζ: Ποια ηθοποιός ζήτησε να την… «πειράξουν» για να φαίνεται νεότερη;

Δεύτερη φορά ρεζίλι μέσα σε λίγα χρόνια...

Όχι απλά «πειραγμένη», αλλά αγνώριστη εμφανίζεται η Kate Winslet στην νέα διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί, «φουντώνοντας» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια τις φήμες ότι «πέφτει» photoshop στις φωτογραφίες της και φιλτράρισμα στα πλάνα της, άνευ προηγουμένου.

Στο νέο διαφημιστικό σποτάκι της εταιρείας Lancome, η 26χρονη ηθοποιός διαφημίζει το καινούριο κραγιόν της εταιρείας. Εμφανίζεται ολόγυμνη στο πάτωμα, μόνον με ένα σεντόνι να καλύπτει το σώμα της, ενώ εκείνη μιλά στο τηλέφωνο. Ο φακός εστιάζει στα χείλη της, που φυσικά είναι βαμμένα με μία από τις αποχρώσεις στις οποίες βγαίνει το νέο κραγιόν. Χαμογελά συνεχώς, έχει πάνω στο τραπεζάκι της όλες τις «εκδοχές» του νέου προϊόντος, ενώ ακόμη και την στιγμή που δήθεν ακούει τον συνομιλητή της στην άλλη άκρη της γραμμής, βάζει κραγιόν στα χείλη της. Η επιδερμίδα του προσώπου της είναι αυτό που αποκαλούμε «αλαβάστρινη», ενώ το αψεγάδιαστο σώμα της δεν αφήνει κανένα περιθώριο να σχολιάσει κανείς κάτι αρνητικό για τις αναλογίες της.

«Θεωρώ ότι το κραγιόν είναι το υπ’ αριθμόν ένα στοιχείο της θηλυκότητας», δήλωσε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως αυτό το διάστημα ο χώρος της κοσμετολογίας έχει αρχίσει να «κινείται» ξανά, με αποτέλεσμα να έχουν κυκλοφορήσει και πάλι εξαιρετικά και άκρως ελκυστικά γυναικεία προϊόντα στην αγορά. «Σε κάθε περίπτωση, το κραγιόν αυτό είναι ό, τι πιο σέξι έχει να επιδείξει αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη εταιρεία», κατέληξε.

Η πρώτη φορά που έγινε λόγος για... πολύ μα πάρα πολύ photoshop στην Kate Winslet ήταν το 2003, όταν η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ, εμφανώς πιο αδύνατη. Μάλιστα, κάποιοι μίλησαν για απώλεια βάρους, ακόμη και… 10 κιλών!

Μετά από δύο γάμους (με τους Jim Threapleton και Sam Mendes) και ισάριθμα παιδιά, ένα από τον κάθε γάμο της, η Kate Winslet δηλώνει: «Είμαι μια απλή καθημερινή γυναίκα, όπως όλες οι άλλες, με ρυτίδες, ρουτίνα και ένα πρόγραμμα όπως όλες οι υπόλοιπες γυναίκες».

Γι’αυτό σε κάθε της φωτογράφιση ζητάει «την Αρτα και τα Γιάννενα»… και δείχνει την λατρεία της στις αλλαγές: Για να φαίνεται η καθημερινότητα και η ρουτίνα της…