Γιώργος Λιανός: Παντρεύεται τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη;

Το ζευγάρι στις αρχές Μαρτίου απέκτησε το πρώτο του παιδί

Ο Γιώργος Λιανός έγινε κουμπάρος στον καλό του φίλο και συνεργάτη, Παναγή Τζωρτζάτου στην Ελαφόνησο.

Εκεί, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε στους δημοσιογράφους και στα τηλεοπτικά συνεργεία και ρωτήθηκε για το αν παντρεύεται τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Λιανός - Καραλέξη: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι με το μωρό τους

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού.

Εκείνος τότε είχε δηλώσει για τη γέννηση της κόρης του: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ.

Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω (από τον Άγιο Δομίνικο). Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι»!

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα μετά τη γέννηση της κόρης της, ταξίδεψε με τη μικρή στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό.

Το ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνισή του / Φωτογραφία: NDP