Δώρος Παναγίδης: Στο νοσοκομείο ο παίκτης του Power of Love

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση»

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Δώρος Παναγίδης, που έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο Powert of Love.

 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ανησύχησε ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία του στο νοσοκομείο κι έγραψε:

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο ‘’είδα’’ ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ».

Δείτε την ανάρτηση του Δώρου στο Facebook:

Ο Δώρος Παναγίδης φαίνεται πως πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και είναι καλά. Στην ανάρτησή του ωστόσο, δε διευκρίνισε τον λόγο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.