Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Παντρεύτηκαν στη Μύκονο

Σε λίγους μήνες θα κρατούν στη αγκαλιά το μωρό τους

Με τον καλύτερο τρόπο επισφράγισαν τον έρωτά τους ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στο δημαρχείο της Μυκόνου.


Οι νεόνυμφοι έφτασαν στο δημαρχείο του νησιού πιασμένοι χέρι – χέρι έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κουμπάροι – μάρτυρες ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογιού.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, δημιουργία γνωστού οίκου μόδας, το οποίο τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μιας και διανύει τον 4ο μήνα της κύησης.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Έγκυος η σύντροφός του λίγο πριν τον γάμο!


Από την άλλη πλευρά ο γαμπρός γι’αυτή την ιδιαίτερη ημέρα επέλεξε ένα γαλάζιο κοστούμι γνωστού ανδρικού οίκου, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.


Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δηλώναν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι , οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη.


Μετά τον γάμο ακολούθησε γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο οποίο «πρωταγωνιστούσαν» θαλασσινά εδέσματα.


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί την επόμενη χρονιά στην Αθήνα μαζί με τη βάπτιση του μωρού τους.