Sean Penn: Η σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη κόρη του στις Κάννες

Είναι η πρωτότοκη κόρη του με τη Robin Wright 

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Sean Penn στην πρεμιέρα της ταινίας του, Flag Day, το περασμένο σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ των Καννών

Ο Sean Penn με την κόρη του Dylan στις Κάννες /Φωτογραφία AP Images

Ο λόγος; Εκτός από τη θερμή υποδοχή που είχε η ταινία του, για πρώτη φορά συνεργάστηκε με την κόρη του, Dylan Penn, με την οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Η δολοφονία Κασόγκι στο Χόλιγουντ δια χειρός… Sean Penn!

Η Dylan Penn είναι ίδια η καλλονή μητέρα της, Robin Wright /Φωτογραφία AP Images

Ο Sean Penn έχει σκηνοθετήσει το Flag Day ενώ ενσαρκώνει και το βασικό ρόλο, αυτόν του ληστή τραπεζών και απατεώνα John Vogel. Η Dylan υποδύεται την κόρη του, Jennifer, μια δημοσιογράφο που προσπαθεί να διαχειριστεί τη διαταραγμένη σχέση της με την οικογένειά της.

Katheryn Winnick, Sean Penn και Dylan Penn /Φωτογραφία AP Images

Πρόκειται για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της 30χρονης σήμερα καλλονής Dylan, την οποία ο πατέρας της δεν παρέλειψε να αναφέρει στις ευχαριστίες του, καθώς αφιέρωσε την ταινία «στο καστ, το συνεργείο, το κοινό και -ιδιαίτερα- στην κόρη μου».

Το Flag Day είναι οικογενειακή υπόθεση των Penn, αφού ο μικρός γιος του Penn, ο 27χρονος Hopper, υποδύεται τον αδερφό της Dylan και στην ταινία

Μπαμπάς και κόρη μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών /Φωτογραφία AP Images

O Sean Penn έχει αποκτήσει τα παιδιά του από τον γάμο του με την ηθοποιό Robin Wright, στην οποία η εντυπωσιακή Dylan μοιάζει εκπληκτικά.