Σε σοβαρή κατάσταση ο Κώστας Σπυρόπουλος: Δίνει «μάχη» με τον κορωνοϊό

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Τη δική του «μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός τις τελευταίες πέντε ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή.

Κώστας Σπυρόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και πνευμονία

Τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας του θέλησε να δώσει το πρωί της Πέμπτης (15/04), ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», αφού ήταν εκείνος που είχε κάνει γνωστή την είδηση της νοσηλείας του ηθοποιού με κορωνοϊό.

«Πάμε στον Κώστα τον Σπυρόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο. Έχω μιλήσει, έχω επικοινωνήσει, όχι με τον ίδιο. Θέλω να σας πω ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση ο άνθρωπος. Παλεύει για να μη διασωληνωθεί, δεν έχει διαλωνηνωθεί ακόμα. Είναι η κατάστασή του σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα οξυγόνου που του παρέχουν. Εύχονται και προσεύχονται οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτή είναι η κατάσταση. Να ευχηθούμε περαστικά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος με τη σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη

Να θυμίσουμε ότι και η σύντροφος του ηθοποιού, Χριστίνα Πολίτη, είναι θετική στον ιό αλλά τα συμπτώματα είναι ήπια και παραμένει στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις