«Θέλω στον τελικό να δω τον Τζιοβάνι και τη Μαργαρίτα»

Ο πρώην νικητής του MasterChef έκανε τις προβλέψεις του για φέτος

O Σάββας Ληχανίδης και ο Μάνος Σαρρής έφτιαξαν σπιτικά onion rings με μαγιονέζα και sweet chilli στην πρώτη εκπομπή του «Cook Beef» 

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο του «Cook Beef»

Ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος εκτός από νικητής του MasterChef 3, είναι ένας εκ των 5 chefs, που απολαύσαμε χθες για πρώτη φορά και θα απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στις 18.30 στο «Cook Beef» μέσα από το Star.

Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, έκαναν πρεμιέρα το Σάββατο 3 Απριλίου με το Cook Beef

Μάνος Σαρρής: Ο γνωστός chef μίλησε στο youfly.com και, μεταξύ άλλων, έκανε τις προβλέψεις του για τον νικητή του MasterChef 5.

Μαργαρίτα και Τζιοβάνι είναι δύο από τα φαβορί του MasterChef 5

«Το παρακολουθώ φέτος το MasterChef, έχω μια εικόνα. Θυμίζει το 3 (σ.σ. είχε κερδίσει ο ίδιος), γιατί είναι το ίδιο κόνσεπτ αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό κάθε χρονιά. Αλλιώς πώς θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών» είπε ο Μάνος Σαρρής αρχικά και συνέχισε:

«Πηγαίνουν πιο διαβασμένοι φέτος οι παίκτες, γιατί έχουν δει περισσότερο υλικό για να προετοιμαστούν. Θέλω στον τελικό να δω τον Τζιοβάνι και τη Μαργαρίτα. Είναι και μαγειρικά και σαν χαρακτήρες οι καλύτεροι. Και οι δύο το αξίζουν. Η Μαργαρίτα έχει το ταλέντο, την παρόρμηση και το χέρι. Ο Τζιοβάνι είναι πιο δουλεμένος μαγειρικά. Όπως και ο Παύλος ξεχωρίζει αν και είναι ερασιτέχνης. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει να φτάσει όμως στην τελική φάση. Μακάρι γιατί έχει τρομερή μαγειρική αντίληψη».

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5