Κουτσόπουλος: Οι στίχοι στο Twitter και η χιουμοριστική απάντηση της Γαρμπή

Το... μπέρδεμα με το «άσπρο ή μαύρο» στο MasterChef 5

Δείτε το στιγμιότυπο από το χθεσινό (15/03) στο MasterChef 5

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef 5 και οι 16 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο Mystery Box, δηλαδή σε μια γλυκιά και αλμυρή παρασκευή.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, η Μαργαρίτα άρχισε να χορεύει και ο Σωτήρης Κοντιζάς αναρωτήθηκε ποιο ήταν το τραγούδι. Σε αυτό το σημείο υπήρξε ένα μπλέξιμο, καθώς άλλοι κατάλαβαν το «Άσπρο -μαύρο» που έχει ερμηνεύσει η Αλέξια και άλλοι το «Άσπρο ή μαύρο» που έχει ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή και στο οποίο αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο γνωστός σεφ έγραψε τους στίχους και οι χρήστες του twitter τον διόρθωσαν λέγοντας πως το εν λόγω τραγούδι το έχει ερμηνεύσει η Αλέξια και όχι η Καίτη Γαρμπή.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός…. (ακούς εκεί… Δε το έχει πει η Γαρμπή… Σας παρακαλώ πολύ…)», έγραψε ο «θείος Λεωνίδας.»

Σειρά είχε η Καίτη Γαρμπή, η οποία σχολίασε με χιούμορ: «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πως έχετε Αυτό Το Κάτι!».


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε μία δεύτερη απολαυστική απάντηση: «Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου… Και βγαίνουν οι αδυναμίες μου… Την αγάπη μου στον κ. Σχοινα.»


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις