Σταμάτης Γονίδης: Χορεύει με την τριών μηνών κορούλα του!

Το τρυφερό βίντεο του τραγουδιστή

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του τραγουδιστή

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Σταμάτης Γονίδης, αφού πριν από λίγους μήνες έγινε για ακόμα μια φορά μπαμπάς στα 62 του χρόνια.

Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε ξανά μπαμπάς- Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα πολύ στοργικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου τον βλέπουμε να χορεύει με την μόλις τριών μηνών κόρη του, Μαρία - Ελένη.

Σταμάτης Γονίδης: Η σύζυγός του πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

«Μωρό μου, θα ήθελα να μεγαλώσεις σε ένα κόσμο καλύτερο. Για όλα τα παιδιά του κόσμου το εύχομαι», έγραψε ο τραγουδιστής. Αυτή η τόσο όμορφη προσωπική και οικογενειακή στιγμή συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Το εν λόγω βίντεο έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του για τις καταγγελίες που γίνονται περί παρενόχλησης, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δε θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του»

«Όταν δε θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δε θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου» είπε αρχικά στην εκπομπή «Σου Κου Family».

«Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», πρόσθεσε.

 

Loading...

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις