Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά - Πώς το επιβεβαίωσε

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο chef

Πώς ο Άκης Πετρετζίκης πήγε στο Τελ Αβίβ για δουλειά και βρέθηκε στο κρατητήριο;

Κι ενώ το σαββατοκύριακο εν μέσω καραντίνας κυλούσε ήρεμα, «πέσαμε πάνω» σε μία χαρούμενη αποκάλυψη στο Instagram, και συγκεκριμένα στα Instastories της Soulagramorous, η οποία ανακοίνωσε πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Άκης Πετρετζίκης: Tο νέο look που υιοθέτησε


Σύμφωνα με την διαδικτυακή περσόνα της showbiz, η οποία συχνά πυκνά κάνει αποκαλύψεις για γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες, ο επιτυχημένος σεφ κι η σύντροφός του φαίνεται να περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Να θυμίσουμε ότι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άκη, δεν έχει κάποια σχέση με τον χώρο του θεάματος κι είναι νοσηλεύτρια σε κλινική. 

Ο ίδιος ο chef, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Είμαι υπέρ του θεσμού, αρκεί μέσα σε μία οικογένεια να είναι όλοι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πολύ τα παιδιά και θέλω να κάνω πολλά στο μέλλον».

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη από τη Soulaglamorous, o ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram έναν μικρό μάγειρα, κι έγραψε ''Loading...'' και στην ουσία επιβεβαίωσε τις φήμες!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις