H Witherspoon «άδειασε» τον Pattinson on camera

«Φιλάει απαίσια αλλά... είναι καλό παιδί»

Κεραμίδα στο κεφάλι πρέπει να ένιωσε ο Robert Pattinson όταν με αφορμή τις ερωτικές σκηνές που γύρισε με τη συμπρωταγωνίστρια του στην κινηματογραφική ταινία «Water for Elephants», η Reese Witherspoon αμφισβήτησε το ταλέντο του ηθοποιού στα χείλη.

«Όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκα με το φιλί του αλλά δεν ήταν καθόλου μα καθόλου ελκυστικό» είπε η ηθοποιός και κατέρριψε τον ενθουσιασμό πολλών κοριτσιών που θαυμάζουν τον Pattinson.

Mάλιστα η Witherspoon δήλωσε πως η μύτη του συμπρωταγωνιστή της έτρεχε συνεχώς στις ερωτικές σκηνές γι’αυτό και δεν της ευχαριστήθηκε!

Αφού του έσουρε τα εξ’αμαξης δημοσίως η ηθοποιός θυμήθηκε μάλλον πως η κινηματογραφική τους ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 22 Απριλίου και σκέφτηκε να μαζέψει τα παραπάνω.Φορώντας ένα λευκό φόρεμα με κεντήματα, δήλωσε πως ο Robert εκτός από πολύ καλό παιδί είναι και πολύ όμορφος.

Μαζί τους στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας περπάτησαν και οι συμπρωταγωνιστές τους Hal Holbrook και Christopher Waltz. Το παρών έδωσε και η συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, Sarah Gruen.

Ακόμη, στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί Julia Stiles kai Gina Gershon, o James Lipton αλλά και ο αυστραλός επιχειρηματίας Rupert Murdoch.