Μενεγάκη: «ε��τε με τον ποπό, είτε με τα πόδια, ισορροπία ψάχνω»

Γιατί έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό;

Μέθοδο bosu δοκίμασε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, που μάλλον δεν της έφτανε η γιόγκα με τον κολλητό του Ματέο και είπε να κάνει και κάτι άλλο. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον παλιό καλό καιρό με την γυμνάστριά της, μόνο που δεν έβαλε φόρμα όπως τότε, αλλά απαρνήθηκε τα... τακούνια της, ενώ ρώτησε αν με τις ασκήσεις που έκανε γυμνάστηκε και το στήθος της!

Ο personal trainer έφερε στο πλατό δύο μπάλες για την μέθοδο και η Ελένη δεν έχασε την ευκαιρία να τις δοκιμάσει. Βέβαια, με τις τακούνες που φορούσε πού να ισορροπήσει η γυναίκα, οπότε ο γυμναστής της ζήτησε να βγάλει τα παπούτσια της.

«Αυτοί οι γυμναστές που μπαίνουν εδώ μέσα, μου λένε όλοι να βγάζω το παπούτσι. Μπας και είναι φετιχιστές;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια πριν υπακούσει στην εντολή. Μα θα μπορούσε να μείνει πάνω στην μπάλα με 12ποντα; Αν ναι, έπρεπε να το δούμε!

Η Ελένη απαρνήθηκε τα μερικά εκατοστά επιπλέον ύψους και άρχισε να λυγίζει και να τεντώνει τα πόδια πάνω στην μπάλα. «Περίμενε ρε να στερεωθω... Πόση ώρα θα μείνω λυγισμένη; Μην με ξεχάσεις!», είπε στον γυμναστή.

«Ααααχ αχ αχ» να λέει η παρουσιάστρια, που κάποιες φορές να πέσει από την μπάλα, όμως, τα κατάφερε! «Μ’ άρεσε αυτό, θα πάω να το πάρω... Είτε με τον ποπό, είτε με τα πόδια, μια ισορροπία ψάχνω», είπε στο τέλος!

Τόσο πολύ ενθουσιάστηκε με την μέθοδο, που ρώτησε τον personal trainer τι ηλικίες αναλαμβάνει. Όταν της απάντησε από 19 μέχρι 40... στράβωσε! «Δεν μ’ άρεσε να είναι 40 η μεγαλύτερη, δεν θα με έχεις πελάτισσα», παρατήρησε το Λενιώ.

Πάντως, το bosu έχει αποτελέσματα: όπως μας ενημέρωσε η παρουσιάστρια, χέρια και πόδια έτρεμαν, ενώ η απορία ήταν μία: «γυμνάστηκε και το στήθος μου;»!