Τρία «χαμένα» της αδέρφια ανακάλυψε η Rihanna!

Πολύ... ατακτούλης αποδείχθηκε ο πατέρας της

Δύο αδερφές και έναν αδερφό που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε έχει η Rihanna, αποκάλυψη που την έκανε να πάθει σοκ! Μάλιστα, με μία από τις αδερφές της πόζαρε σε ηλικία 15 ετών χωρίς να γνωρίζει την μεταξύ τους συγγένεια.

Τα τρία αδέρφια και η σταρ έχουν τον ίδιο πατέρα, που μάλλον προέκυψε πολύ ατακτούλης αφού το κάθε παιδί έχει διαφορετ��κή μητέρα!

Τα «χαμένα» αδέρφια της 23χρονης RiRi αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Sun» που φιλοξενεί και φωτογραφία της με την 32 ετών σήμερα αδερφή της, Kandy.

Η Kandy -που γεννήθηκε στα Barbados όπως η επώνυμη αδερφή της αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία μαζί με την μητέρα της- ήταν εκείνη που αποκάλυψε την ύπαρξη ακόμα μίας αδερφής, της 30χρονης Samantha και του 27χρονου αδερφού τους ονόματι James.

Σημειώνουμε πως η RiRi έχει δύο μικρότερους αδερφούς από τον 14χρονο γάμο του πατέρα της και της μητέρας της, ενώ η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα πως με τον μπαμπά της δεν έχει πλέον ιδιαίτερες σχέσεις.

«Πραγματικά αναρωτιέμαι τι σημαίνω για τον πατέρα μου! Είναι πολύ περίεργο. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω, γιατί κανονικά μεγαλώνεις με τον πατέρα σου, τον ξέρεις, είσαι κομμάτι του», είχε πει η 23χρονη σταρ στο περιοδικό «Vogue» προ εβδομάδων, προσθέτοντας πως ο πατέρας της «πούλησε» την υπόθεση του ξυλοδαρμού της από τον Chris Brown στα media.

Δείτε φωτογραφίες της Rihanna στην παιδική και εφηβική ηλικία