Νέα φημολογία γύρω από τον «γάμο» της Ελένης

Προς την αντίθετη κατεύθυνση τα δημοσιεύματα αυτή τη φορά

Νέα φημολογία ξέσπασε γύρω από τον εάν η Ελένη Μενεγάκη ανεβεί τελικά ή όχι τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μάκη Παντζόπουλο και δη την Δευτέρα του Πάσχα, όπως διέρρευσε.

Τί από όλα όσα ακούγονται και γράφονται ισχύει τελικά και τί αναφέρουν τα δημοσιεύματα για το θέμα; Θα ντυθεί νύφη ή όχι; Θα φορέσει το τρίτο στεφάνι ή όχι; Θα κάνει την μεγάλη έκπληξη ή όχι; Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να μην παντρεύεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Επισκοπή της Ανδρου, δεν επιβεβαιώνει, (ούτε όμως και διαψεύδει) την πληροφορία. «Δεν θα γίνει γάμος την Δευτέρα του Πάσχα. Δεν έχουν έλθει τα χαρτιά για να τους εκδώσουμε την άδεια γάμου. Αν ήταν να γινόταν το μυστήριο, θα έπρεπε να είχαν έλθει τα χαρτιά», δήλωσε άτομο από την Επισκοπή του νησιού, όπου επρόκειτο σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, να γίνει ο γάμος. «Αν ήταν κάτι τέτοιο θα το ξέραμε. Θέλει 10 ημέρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου να έχουν έλθει τα απαιτούμενα χαρτιά οπότε θα έπρεπε να τα είχαμε ήδη λάβει. Κάτι που δεν έχει γίνει».

Την ίδια στιγμή, στενός συνεργάτης της Ελένης δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ ότι το ενδεχόμενο να παντρευτεί η οικοδέσποινα του Καφέ φαντάζε�� από δύσκολο εώς σχεδόν αδύνατο. «Η Ελένη δεν συνηθίζει να κάνει βεβιασμένες κινήσεις, ούτε στην επαγγελματική της ζωή και πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν την προσωπική της ευτυχία». Ο άνθρωπος μάλιστα από το περιβάλλον της καταλήγει: «Αλλά ακόμη και εάν αποφάσιζε να κάνει ένα τέτοιου είδους βήμα στην ζωή της, δεν υπήρχε περίπτωση να διαρρεύσει καμία πληροφορία. Μάλιστα, οι προτιμήσεις της όσον αφορά τους ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα της παραμένουν σταθερές τα τελευταία χρόνια».

Η ίδια η Ελένη πάντως τηρεί σιγή ιχθύος. Μέσα από την εκπομπή της δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για το θέμα. Το μόνο στο οποίο αρκέστηκε να απαντήσει πρόσφατα, ήταν μέσα από την συνέντευξή της στο Life and Style, στην οποία είχε αναφέρει: «Είμαι νέος άνθρωπος και έχω ανάγκη από προσωπική ζωή».