Eτοιμάζει τον νέο της δίσκο η Beyonce

��ι λένε οι πληροφορίες και πότε θα κυκλοφορήσει;

Τον Ιούνιο θα έχουμε ξανά στα χέρια μας δίσκο της Beyonce, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την νέα δουλειά της τραγουδίστριας να βγαίνει στα ράφια δύο χρόνια μετά το «I Am.. Sasha Fierce»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Queen Bee δουλεύει αυτό τον καιρό το νέο album,με τις πληροφορίες να είναι φειδωλές. Όπως ακούγεται, θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς Jim Jonsin και Sean Garret, καθώς και με το indie rock - electro συγκρότημα των Sleigh Bells.

«Μας έπαιξε live έξι τραγούδια... Αυτά τα νέα τραγούδια, θα τα χαρακτήριζα τουλάχιστον ανατρεπτικά. Η Beyonce πάει την pop σε άλλο επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Sony Music Australia, επιβεβαιώνοντας πως η τραγουδίστρια έχει παρουσιάσει κομμάτι της νέας δουλειάς σε στελέχη της εταιρείας της.

Παράλληλα, η Beyonce φέρεται να ετοιμάζει και μια μεγάλη περιοδεία για την προώθηση του νέου της album, εκτός από την εμφάνισή της στην σκηνή του Glastonbury, τον Ιούνιο. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι τότε θα ακούσουμε και το πρώτο από τα νέα της τραγούδια! Λέτε;

Δείτε το «Single Ladies» από το τελευταίο album της Beyonce