Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει γενέθλια και μας λέει τι είναι η ζωή για εκείνον

Πόσο γίνεται ο Ντάνος;

Ο Πάνος Αργιανίδης απασφάλισε: «Δε θέλω να δίνω αξία στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Γιατί έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Ντάνο;

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον πρώην νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 39 ετών.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού επιβίωσης ο «Ντάνος» έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά και αργότερα, σε ταινία.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ψήνει βασιλόπιτες στον φούρνο του θείου του

Την ημέρα των γενεθλίων του θέλησε να κάνει δημόσια τον προσωπικό του απολογισμό. Ανέβασε δύο φωτογραφίες του κι έγραψε στη λεζάντα:

«39 χρόνια μετά για μένα, και υποψιάζομαι, για τον καθένα, η ζωή να αποδεικνύεται μια συνεχής πρόκληση, όπου η ταυτότητα του ανθρώπου σπάζει και ξαναχτίζεται, χαλάει και ξαναφτιάχνεται. Είμαστε ταυτόχρονα το δημιούργημα και τα ερείπια της διαδικασίας αυτής. Πιθανόν να είναι ευτύχημα. Αλλιώς, τι αξία θα είχε η ζωή αν αυτό που γίναμε με το που αγγίξαμε την ενηλικίωση, είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα δρόμο πολύ πιο μακρύ από τα δεκαοκτώ μας χρόνια; Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ύπαρξη σας και τη σχέση σας».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις