«Σκαλίζει» την Madonna για ατασθαλίες το FBI

Τι λένε οι φήμες για την σταρ - τι απαντά εκπρόσωπός της

Στο μικροσκόπιο του FBI για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διατηρεί στο Μαλάουι θέλουν οι φήμες την Madonna! Εκπρόσωπός της αρνείται κατηγορηματικά ότι η 52χρονη σταρ υπόκειται σε έλεγχο, ωστόσο, τα δημοσιεύματα για παρατυπίες δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η «βασίλισσα της ποπ» και το ίδρυμά της «Success for Kids» ελέγχονται για παράνομες δραστηριότητες.

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2001 και διαθέτει γραφεία σε 8 χώρες, με τα έσοδά του ν�� υπολογίζονται στα 33 εκατομμύρια και την Madge να του έχει δωρίσει όλα αυτά τα χρόνια 671.000 δολάρια.

«Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ο οργανισμός κάνει κάποιες θετικές αλλαγές στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει περισσότερα παιδιά. Ούτε η Madonna, ούτε ο οργανισμός είναι αντικείμενο έρευνας του FBI», δήλωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Liz Rosenberg.

Αυτό είναι το δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε μία εβδομάδα για την τραγουδίστρια, καθώς ανέβαλε τα σχέδιά της να χτίσει σχολείο στο Μαλάουι λόγω οικονομικών ατασθαλιών! Συγκεκριμένα, 3,5 εκατομμύρια δολάρια έκαναν φτερά για αμοιβές σε αρχιτέκτονες, μισθούς, αυτοκίνητα, γραφεία και δωρεάν στέγη για το προσωπικό.

Η κα. Rosenberg, πάντως, κάνει λόγο για ψευδή δημοσιεύματα και τονίζει πως η «βασίλισσα» παραμένει προσηλωμένη στο έργο της για τα παιδιά του Μαλάουι.

Δείτε πλάνα από πρόσφατη επίσκεψη της Madonna και της κόρης της στο Μαλάουι