Σε ποιους έδωσε αγχολυτικά η Ναταλία Δραγούμη;

Τι έγινε στα παρασκήνια του Dancing;

Στα παρασκήνια του Dancing With The Stars μόνο ψύχραιμοι δεν είναι οι διαγωνιζόμενοι. Πρώτη και καλύτερη η Ναταλία Δραγούμη που μπορεί να τη βλέπεται σχετικά χαλαρή στα live όμως λίγο πριν ένα ρίγος άγχους,την πιάνει.

Η ηθοποιός έχει βρει τη λύση στα αγχολυτικά. Όπως λέει στην εκπομπή 10 με 1 μαζί είναι τελείως φυτικά και τη βοηθάνε πολύ.«Aφού βοηθάνε εμένα θα βοηθήσουν και τη Νάντια» σκέφτηκε η ηθοποιός και άρχισε να δίνει αρκετά από αυτά στη Νάντια Μπουλέ.

Πάντως όπως λέει η Νάντια Μπουλέ της έκαναν καλό οι αγχολυτικές σταγόνες αφού δεν είχε βρει άλλο τρόπο να καταπολεμήσει το άγχος της.

Άλλοι αγχώνονται για τις επιδόσεις τους και άλλοι να μην φάνε ή μάλλον ξαναφάνε καμιά τούμπα..Γι αυτό το λόγο ο Κώστας Μαρτάκης κόντυνε το παντελόνι του για να μην το ξαναπατήσει όπως στο προηγούμενο live: «Τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να πατήσω το παντελόνι και να πέσω. Τώρα αν γλιστρήσω στο πάτωμα είναι άλλο θέμα» τονίζει ο τραγουδιστής.

Εκείνος έραψε το παντελόνι του και ο Τρύφωνας Σαμαράς το πουκάμισό του, ο οποίος κάνοντας πλάκα έλεγε το τραγουδάκι «Ήταν ένας γάιδαρος με μεγάλα αυτιά».

Άλλοι αγχώνονται και κάποιοι άλλοι δείχνουν το διασκεδάζουν πλήρως.