Ιωάννα Τούνη: Έκανε unfollow τον σύντροφό της! Χώρισε ξανά;

Όχι τίποτα άλλο, θα «χάσει» και τον αγαπημένο της σκύλο

Τα Ιnstastories της Ιωάννας από την ημέρα που ταξίδευε για Σέριφο το καλοκαίρι, να δει τον αγαπημένο της!
 

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν η Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει γνωστό μέσω των Instagram πως έχει σχέση και συγκεκριμένα, πως είναι ζευγάρι με άνδρα που ήταν και παλαιότερα μαζί.

«Έχω σχέση. Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δε θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά» είχε γράψει χαρακτηριστικά η ξανθιά influencer, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, έγινε γνωστό πως γύρισε στο πρώην αγόρι της, Γιάννη Σιδεράκη. Την επανασύνδεσή τους αυτή είχε «πρόδωσε» το Instagram, καθώς η Ιωάννα Τούνη ανέβασε αρκετά βίντεο και φωτογραφίες με τον σκύλο του συντρόφου της, στον οποίο έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία και οι χρήστες του Instagram τον αναγνώρισαν!

Τόσο η Τούνη όσο και ο Σιδεράκης δεν είχαν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει ποτέ δημόσια τα όσα γράφονταν για τη σχέση τους.

Χώρισαν ξανά Τούνη – Σιδεράκης;

Η Soula Glamorous έκανε μία αποκάλυψη στον λογαριασμό της στο Instagram: Γνωστοποίησε ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Γιάννης Σιδεράκης δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον πια, ενώ εξαφανίστηκαν και τα likes που είχαν ανταλλάξει και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μπλοκάρει ο ένας τον άλλον!

Τι συνέβη άραγε;