Καλομοίρα: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια των διδύμων

Οι σπάνιες φωτογραφίες που μοιράστηκε

Η Καλομοίρα έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο δίδυμα αγοράκια και ένα κοριτσάκι.

Καλομοίρα: Full in love - Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της 

Τα δίδυμα έκλεισαν σήμερα τα οχτώ και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους και να τους ευχηθεί δημόσια για την ημέρα των γενεθλίων τους. 

Η τραγουδίστρια λοιπόν που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram σπάνια στιγμιότυπα από τα πρώτα τους γενέθλια έως σήμερα και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: 

«Χρόνια πολλά στις ηλιαχτίδες μου. Εσείς οι δύο (και οι αδερφή σας) είστε φως της ζωής μου. Εύχομαι και στους δύο πάντα υγεία, ευτυχία και ειλικρινά να γελάτε από τα βάθη της καρδιάς σας καθημερινά. Εύχομαι ο δεσμός σας να ενισχυθεί μόνο καθημερινά. Χαρούμενα 8α γενέθλια Δημήτρη και Νίκο. 🎂 Έχετε ήδη μεγαλώσει τόσο πολύ. Κλαίω από χαρά, αλλά είμαι και λίγο λυπημένη με το πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να αγκαλιάσω τα 8χρονα μεγάλα αγόρια μου!!! Η μαμά σας αγαπάει.❤️🎂», ήταν τα συγκινητικά λόγια της Καλομοίρας.

Καλομοίρα: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Τα likes, όπως αναμενότανε, πήραν αμέσως «φωτιά»!