Δανάη Μιχαλάκη: Απαθανατίζει τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Τι δημοσίευσε στα social media η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»

Στιγμιότυπα του ζευγαριού στην Κίμωλο

Η Δανάη Μιχαλάκη μπορεί να βιώνει την επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ο ρόλος της στην καθημερινή σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει απογειώσει την καριέρα της, όμως εξίσου καλά πηγαίνουν τα πράγματα και στην προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός αν και περνάει πολλές ώρες της ημέρας της στα γυρίσματα, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι;

Οι δυο τους μετρούν περίπου ενάμιση χρόνο κοινής πορείας και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Τόσο η όμορφη Δανάη, όσο και ο σπουδαίος ηθοποιός προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, όμως πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις.

Άγριες Μέλισσες: Η «Δρόσω» έχει ταλέντο και στο τραγούδι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ευτυχισμένοι μαζί και δεν σταματούν να χαίρονται κάθε στιγμή της σχέσης τους. Πριν μερικές ώρες, η ξανθιά ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύντροφό της. Όπως θα δεις, εκείνος ποζάρει στο φακό μαζί με τον υπέροχο σκύλο τους Rocky.