Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η παρουσιάστρια περίγραψε την καθημερινότητα με τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο παιδιών της, του 2,5 ετών Σάββα και της ενός έτους Αναστασίας. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια selfie φωτογραφία που τράβηξε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα και αποκάλυψε όλα όσα έχει κάνει με το Σάββα και την Αναστασία μόνο μέσα σε λίγες ώρες. 

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το πρωί που ξύπνησα. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά είχαμε σηκωθεί και είχαμε τελειώσει και το πρωινό μας.

Μετά αρχίσαμε να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, μπουσουλητό, ποδόσφαιρο, κουζινικά, διαβάσαμε βιβλία, φτιάξαμε παζλ και πύργους, παίξαμε με τα αυτοκινητάκια αλλά και με κούκλες, κάναμε ποδήλατο, κάναμε και πατίνι, πήγαμε και στο πάρκο, κάναμε κούνια, τσουλήθρα και μαζέψαμε κουκουνάρια..

Μόλις γυρίσαμε σπίτι και η ώρα είναι ακόμη 12:30;  Και ρωτώ τις έμπειρες μανούλες: Τα πρωινά χουζούρια πότε θα επανέλθουν στη ζωή μας; Ή μάλλον η σωστή ερώτηση είναι: Θα επανέλθουν ποτέ; Καλό ΣΚ», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.