ΔΕΙΤΕ: Τις πιο καλοντυμένες celebrities

Είναι fashion icons και όλες θέλουν να τους μοιάσουν

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Είναι νέες, ωραίες και στιλάτες. Κάθε τους εμφάνιση γίνεται το talk of the town, ενώ οι fashion editors και οι λάτρεις της μόδας τις εξυμνούν για το στυλ και τη φινέτσα τους.

Ο λόγος για τις πιο καλοντυμένες celebrities, που κάθε γυναίκα θέλει να μιμηθεί το στυλ τους.

Ποια είναι λοιπόν τα διάσημα fashion icons;

1. Catherine Middleton

Από την εποχή ακόμα που ήταν απλά το κορίτσι του πρίγκιπα William τα περιοδικά εκθείαζαν το προσωπικό της στυλ. Το μεγάλο μπαμ έγινε όμως την ημέρα του πριγκιπικού γάμου, όταν η Catherine βγήκε από το πολυτελέστατο αυτοκίνητο που τη μετέφερε και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις είδα το υπέροχο νυφικό της του οίκου McQueen.
Από εκείνη τη στιγμή, όλες, Βρετανίδες ή μη θέλουν να υιοθετήσουν το simple sic στυλ της που της χαρίζει φινέτσα και class. Και μη νομίζετε ότι η Catherine ξοδεύει απίστευτα χρήματα για τα ρούχα της. Μέχρι και τα ρούχα της μαμάς της φοράει και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα.

2. Gwyneth Paltrow

Η γνωστή ηθοποιός ξεχωρίζει επίσης για τις απλές, αλλά σικάτες εμφανίσεις της τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στην καθημερινή της ζωή. Με μια ιδιαίτερη προτίμηση στις δημιουργίες της κολλητής της Stelle McCartney, η Gwyneth λάτρεψε το απόλυτο φόρεμα της σχεδιάστριας που δίνει στο σώμα την αίσθηση της κλεψύδρας και είδαμε να το φοράνε πάρα πολλές κυρίες μετά σε αρκετές παραλλαγές.

3. Charlize Theron

Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί εξυμνείται. Φέτος την είδαμε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με μια ροζ τουαλέτα Dior που την ανέδειξε στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς, ενώ πάρα πολύ συχνά την βλέπουμε να προτιμά εμφανίσεις που αναδεικνύουν τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της.

4. Jennifer Aniston

Κλασική αξία στο χρηματιστήριο του στυλ είναι και η Jennifer Aniston. Αν και στην καθημερινή της ζωή συνηθίζει να κυκλοφορεί με τζιν και μπότες, στις επίσημες εμφανίσεις της φροντίζει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Τα ρούχα που διαλέγει δεν έχουν ποτέ κάτι το υπερβολικό ή κραυγαλέο, αλλά η Jennifer ξέρει τι την κολακεύει και αυτό επιλέγει.

5. Angelina Jolie

Φέτος η Angelina Jolie κατάφερε σε τρεις μεγάλες εκδηλώσεις να κλέψει την παράσταση. Αρχικά ήταν το υπέροχο λευκό με κόκκινες λεπτομέρειες στις Χρυσές Σφαίρες, μετά το αρχαιολληνικού στυλ μαύρο φόρεμα με την υπέροχη πλάτη στα SAG Awards και τέλος το μαύρο βελούδινο φόρεμα στα Oscars με το τεράστιο κόψιμο για να μας δείξει η Angie το ξακουστό πια πόδι της.

6. Jennifer Lopez

Άλλοτε sexy και άλλοτε ντελικάτη η Jennifer Lopez σε κάθε της εμφάνιση βγάζει το ταμπεραμέντο της Λατίνας, αναδεικνύοντας πάντα τα σωστά σημεία του σώματός της. Δηλαδή ποπό, μπούστο και πόδια.

7. Blake Lively

Το... Gossip Girl είναι το πιο τολμ��ρό από τις κυρίες της λίστας. Λάτρης της μόδας η ίδια, φροντίζει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις και να τις υιοθετεί. Ακόμα κι αν φορέσει το πιο ανατρεπτικό ρούχο, θα το υποστηρίξει και θα κερδίσει τα φλας των φωτογράφων.

8. Mila Kunis

Η πρωταγωνίστρια του "Μαύρου Κύκνου" έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο περιζήτητα fashion icons. Πάντα οι εμφανίσεις της θα είναι σικάτες και χωρίς υπερβολές, γι' αυτό άλλωστε και ο οίκος Dior τη διάλεξε για να γίνει η νέα του μούσα.

9. Kate Winslet

Η Kate αγαπάει τις καμπύλες της και τις αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία, χωρίς να κάνει το λάθος να γίνει κιτς. Κοντές ή μακριές, στενές ή πιο αμπίρ, οι δημιουργίες που επιλέγει να φορέσει κάθε φορά έχουν ξεχωριστή αναφορά από τους fashion editors.

10. Rihanna

Για το τέλος αφήσαμε την Rihanna. Μπορεί στην καθημερινότητά της οι εμφανίσεις της να είναι λιγάκι υπερβολικές και να ξενίζουν, όμως στο κόκκινο χαλί φροντίζει πάντα να είναι προσεγμένες. Αξέχαστη θα μείνει η εμφάνισή της στα φετινά Grammys με την μαύρη, sexy τουαλέτα που σχεδίασε ο Armani αποκλειστικά για εκείνη.