Τζούλια Νόβα για τον χωρισμό της: «Τα σπάσαμε - Εγώ αποχώρησα»

«Εγώ περίμενα την πρόταση ενώ εκείνος νομίζω ότι δεν το είχε στο μυαλό του»

Τι είπε ο Γιάννης Μάρκου για τον χωρισμό τους στην εκπομπή «Happy Day»

Η καραντίνα και ίσως η αναοβολή του γάμου τους λόγω κορωνοϊού έφερε τη ρήξη στην Τζούλια Νόβα και τον σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, μετά από 12 χρόνια σχέσης.  Πριν από λίγες μέρες έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση του χωρισμού τους. Η Τζούλια Νόβα μίλησε πρώτη φορά για το θέμα στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. 

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε» είπε η εντυπωσιακή Τζούλια.
 

Τζούλια Νόβα: Ο πρώην σύντροφός της αποκάλυψε γιατί χώρισαν 12 χρόνια μετά!

Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα, ότι δεν ταιριάζουν τελικά. «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε κι εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

«Αν ήμουν άσχημη, δε θα ενδιέφερε κανέναν η διαφορά ηλικίας μας» 

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει μετακομίσει μετά τομ χωρισμό ανέφερε: «Ναι, έφυγα. Κάθομαι στη μητέρα μου», απάντησε. «Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη», κατέληξε.