Έξω φρενών η Αθηναϊς Νέγκα: «Ομολογώ τον έβρισα»

Το περιστατικό που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια

Η Αθηναΐς Νέγκα λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή μιλά για πράγματα που την απασχολούν.

Θετική στον κορωνοϊό η Αθηναΐς Νέγκα!

Αυτό ακριβώς συνέβη και το πρωί της Παρασκευής, όταν η παρουσιάστρια έκανε ένα post στο Twitter με αφορμή τη φασαρία που έκανε ο κηπουρός του γείτονά της.

Αθηναΐς Νέγκα: Τρολάρει τον σύζυγό της!

 «Επανειλημμένα αγενής κηπουρός γείτονα έκανε εκκωφαντική φασαρία. Βγήκα για παρατήρηση. Με έγραψε επιδεικτικά. πέταξε κ φύλλα στην μεριά μας. ξαναβγήκα. ομολογώ τον έβρισα. Δέχτηκα τηλεφώνημα από γείτονα: ο κηπουρός τους είναι ευγενέστατος είπε κ να πηγαίνω για ψώνια αν ενοχλεί η φασαρία», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση απέσπασε πολλά σχόλια ανάμεσα σε αυτά ένας follower της σχολίασε: «Αν είναι σε ώρα κοινής ησυχίας, καλείτε την αστυνομία. Απλό κι αποτελεσματικό».

Τότε η Αθηναΐς Νέγκα του απάντησε: «Έχουν κάνει πάρτυ μέχρι τις 4 το πρωί ..χωρίς να με βοηθήσουν με μια ειδοποίηση -η κόρη μου ήταν μωρό έκλαιγε. τους χτύπησα κουδούνι δεν άνοιγαν -είχα καλέσει την αστυνομία ,σήμερα δεν ήταν σε ακατάλληλη ώρα, όμως μου ανέφεραν πως τότε είχα το θράσος να καλέσω την αστυνομία».