Λιάγκας: κατηγόρησε τον... Ρουβά για την αποχώρηση Μελέτη!

Πώς σχολίασαν το χθεσινό «Dancing» τα πρωινάδικα;

Την έκπληξή τους για την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από το «Dancing With The Stars» εξέφρασαν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την Ελένη Μενεγάκη να δηλώνει πως δεν μπορεί να το πιστέψει και τον Γιώργο Λιάγκα να κατηγορεί τον... Σάκη Ρουβά!

«Την Μελέτη την έφαγε ο έρωτάς της με τον Ρουβά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, που εξέφρασε την έκπληξή του για το αποτέλεσμα, λέγοντας πως περίμενε ότι θα αποχωρήσει ο Κώστας Μαρτάκης ή η Αγγελική Ηλιάδη.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά είπε ότι «ο κόσμος θεώρησε ότι τα φαβορί δεν έχουν ανάγκη από ψήφους», ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποστήριξε -τι άλλο;- την πρώην αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ, επισημαίνοντας πως έχει ήδη πει ότι θα είναι η νικήτρια του σόου.

Ο Λιάγκας, πάντως, πήγε ακόμα ένα βήμα παρακάτω, στοιχηματίζοντας πως στο επόμενο live (την ερχόμενη Πέμπτη) θα αποχωρήσουν Μαρτάκης και Ηλιάδη ή Αγγέλου και Ηλιάδη.

«Καλά ρε παιδιά... έφυγε η Μελέτη; Μας δουλεύουν;», διερωτήθηκε από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη και έδωσε την «πάσα» στο πάνελ της να σχολιάσει τα του «Dancing». Όπως πρόσθεσε, αν και δεν είδε το χθεσινό live, έχει εμπιστοσύνη στις χορευτικές ικανότητες της Ελεονώρας από τις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Η Έλενα Αρσένη ανέλαβε να πει τι έγινε στο σόου, αναφέροντας και την σκληρή κριτική που έκανε ο Γ��άννης Λάτσιος στον Κώστα Μαρτάκη, τον οποίο αδίκησε σε σχέση με την βαθμολογία που έβαλε στην Νάντια Μπουλέ.

«Σιγά τη σκληρή κριτική! Μιλάμε για κριτική σε ένα σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μην τρελαθούμε τώρα», ήταν η απάντηση της οικοδέσποινας του «Καφέ».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (https://lineup.heineken.gr/)