H Cindy Crawford αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Πώς καταφέρνει να «λάμπει»;

Ακόμη πιο όμορφη, ακόμη πιο αδύνατη και ακόμη πιο… «θεά» απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός την Cindy Crawford, στην τελευταία της φωτογράφιση.

Στα 45 της χρόνια και έχοντας στο ενεργητικό της μια καριέρα τουλάχιστον 20 ετών στον χώρο του μόντελινγκ που πολλές θα ζήλευαν, η διάσημη εκπρόσωπος της πασαρέλας φωτογραφήθηκε για την νέα σειρά καλλυντικών της με κολάν, εφαρμοστά φορέματα με «καυτό» σκίσιμο, ακόμη και μικροσκοπικά μαγιό, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε με την σιλουέτα της και την ομολογουμένως αψεγάδιαστη ομορφιά της.

H φωτογράφιση έγινε στο σπίτι της στο Malibu, όπου μετά την λήψη των φωτό, το μοντέλο απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα μυστικά ομορφιάς της, που όλοι θέλουν να μάθουν. Τι είναι αυτό που κάνει το πρόσωπό της να λάμπει; Τι κάνει την εικόνα της τόσο «φρέσκια» και «δροσερή»; «Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς μου είναι ότι κάνω yoga και διαλογισμό. Επιπλέον, χρησιμοποιώ ένα ιδιαίτερο προϊόν από την δική μου σειρά καλλυντικών, το οποίο αποτελεί μείγμα από γάλα και νερό και είναι ιδανικό για το πρόσωπο. Περιττό να αναφέρω ότι πίνω πάρα μα πάρα πολύ νερό», αποκάλυψε η Cindy Crawford, τονίζοντας φυσικά την σημασία της σωστής διατροφής σε καθημερινή βάση.

Η Cindy Crawford, που είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον ίδιο άντρα τον Randy Gerber και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, αποτελεί ένα από τα μέλη της «χρυσής» πεντάδας του μόντελινγκ, που γνώρισε ανείπωτες στιγμές δόξας στην δεκαετία του ’90, ενώ είδε τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να «γεμίζουν» μηδενικά.

Mάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η Crawford συζητά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει με τις υπόλοιπες διάσημες συναδέλφους της Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer και Christy Turlington σε βίντεο κλιπ των … Duran Duran που επίσης επανασυνδέονται μετά από… κάτι χρόνια. Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς τις ηλικίες όλων αυτών, το άθροισμα προκαλεί... ζάλη!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (https://lineup.heineken.gr)