Τανιμανίδης-Μπόμπα: Αυτή είναι η καθημερινή τους γυμναστική

Το ζευγάρι παραμένει fit και σε άψογη φόρμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι πάνω από έναν μήνα, όμως δε σταματούν να γυμνάζονται!

Το γνωστό ζευγάρι ήταν από τους πρώτους celebrities της ελληνικής showbiz που νόσησαν από τον κορωνοϊό, ωστόσο πλέον είναι υγιείς και καθημερινά προπονούνται στο σπίτι! Φοράνε τα αθλητικά τους και κάνουν σωματική άσκηση στο… σαλόνι τους.

Χριστίνα Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν διαγνώστηκα με τον κορωνοϊό»

Ο Σάκης και η Χριστίνα μέσα από τα προσωπικά τους social media, μοιράζονται απλές ασκήσεις για να κάνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται κάποιον εξοπλισμό.

«Η 20λεπτη προπόνηση μου στο σπίτι, χωρίς όργανα. Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο… ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα! Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα. Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης… να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε!» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας σε ένα απλό βίντεο το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί στο σπίτι.