Άλλα ΔΥΟ εξώγαμα για τον Arnold Schwarzenegger!

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τον «Εξολοθρευτή»

Εξώγαμα φαίνεται πως έσπερνε καθ΄όλη τη διάρκεια των 25 χρόνων έγγαμου βίου του ο Arnold Schwarzenegger. O πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φαίνεται πως εκτός από το 14χρονο αγόρι που απέκτησε με την οικιακή του βοηθό, έχει άλλα… ΔΥΟ εξώγαμα παιδιά!

Την… αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Jane Seymour, η οποία δήλωσε ότι «δεν εξεπλάγην από τον χωρισμό της Shriver με τον Schwarzenegger».H 60χρονη ηθοποιός μάλιστα, έκανε μια ακόμα δήλωση-«βόμβα» στο CNN, λέγοντας ότι «έχω ακούσει πως υπάρχουν δυο ακόμα εξώγαμα παιδιά. Γνώρισα κάποιον που τον ξέρει καλά».

Μάλιστα όπως είπε, ούτε η Maria Shriver αλλά ούτε και ο Joseph (το εξώγαμο του με τη Maria Baena), γνώριζαν ότι ο Arnold ήταν ο πατέρας. Οι μόνοι που γνώριζαν το αμαρτωλό μυστικό σύμφωνα με τα ξένα tabloids ήταν η ίδια η οικιακή βοηθός και ο «Ελολοθρευτής» τον οποίο είχε ενημερώσει ότι ο Joseph ήταν γιος του.

Αν πάντως ισχύουν οι φήμες για την ύπαρξη ακόμα ΔΥΟ εξώγαμων, η Shriver αναμένεται να εξολοθρεύσει τον "Εξολοθρευτή", με τα ξένα δημοσιεύματα να την θέλουν ήδη να διεκδικεί το αστρονομικό ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων από την περιουσία του.