Για ποιον άντρα έχει πέσει στα πατώματα η Νάντια Μπουλέ;

Τί αποκάλυψε για τον εαυτό της και τον... μπαμπά της

«Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα σε χωρισμό», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ διευκρινίζοντας τι ακριβώς εννοούσε. «Αυτό θα πει ότι έχω περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι κλαίγοντας ή μέσα στο σπίτι ή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κοιτώντας την θάλασσα. Ολα αυτά φυσικά έχουν συμβεί σε χωρισμό».

Το όνομα του άντρα για τον οποίο έχει πέσει στα πατώματα δεν το αποκάλυψε, φρόντισε να τονίσει, όμως, ότι σε κάθε σχέση που κάνει θέλει τον... χρόνο της, (χωρίς να πεί πόσος είναι αυτός ο χρόνος), αλλά και ότι για να την γοητεύσει ένας άνδρας πρέπει να της κάνει κλικ στο... μυαλό.

Η Νάντια Μπουλέ είναι κόρη του δημάρχου Ναυπάκτου Γιάννη Μπουλέ, ο οποίος διανύει μάλιστα την τρίτη τετραετία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Είμαι κορίτσι του μπαμπά. Αλλά σε μεγάλη δόση όμως. Κατ’ αρχήν, όλα μου τα προσωπικά τα λέω στον μπαμπά μου. Μπορεί να κρατάει μια απόσταση από τα πράγματα και τις περισσότερες φορές μου μιλάει σαν άντρας και όχι σαν μπαμπάς. Κατά δεύτερον, επειδή ο μπαμπάς μου μένει στην Ναύπακτο, όποτε πηγαίνω στο σπίτι του, είμαι τρισευτυχισμένη. Γιατί δεν κάνω τίποτα. Αφήνω απλά την τσάντα μου στην είσοδο και του λέω: Μπαμπά ήρθα! Μου τα κάνει… όλα! Μου συμπε��ιφέρεται σαν να είμαι 10 χρονών. Μέχρι και φρούτα μου καθαρίζει».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Νέα Πεντέλη και την Παλλήνη, ενώ μπήκε όγδοη στην σχολή επικοινωνίας και ΜΜΕ. Μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή στην ζωή της ήταν όταν οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν 14 ετών. Η δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή, την τρόμαξε αρχικά, αλλά μετά άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα ότι οι παπαράτσι ακολουθούν όποιο πρόσωπο θεωρεί ότι πουλάει.

Λίγη ώρα αργότερα, μίλησε και ο παρτενέρ της στο Dancing with the Stars, ο οποίος – αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Νάντια είναι εξαιρετικά αδύνατη, είπε: «Όταν την συνάντησα για πρώτη φορά, είπα: Αυτή είναι… όλη;»

Δείτε την εμφάνισή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.