Με τον καλό της και τον αδερφό της στην Άνδρο η Ελένη

Η επίσημη πρώτη του Θοδωρή στα Άχλα

Στα μέρη που αγαπάει τώρα τελευταία η αδερφή του βρέθηκε ο Θοδωρής Μισόκαλος, που επισκέφθηκε την Άνδρο μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Hello», η οικογενειακή απόδραση στα Άχλα έγινε το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς , μετά δηλαδή τις πασχαλινές διακοπές της Ελένης, του Ματέο και των τριών παιδιών της παρουσιάστριας σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πύλο.

«Ετοιμάζομαι για Σαββατοκύριακο. Τα λέμε την Κυριακή!!! Μυστικό μέρος», έγραψε ο αδερφός της Ελένης στη σελίδα του στο Facebook πριν ταξιδέψει στο νησί.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος φαίνεται πως φχαριστήθηκε στα Άχλα: μέχρι και κούνια έκανε το παλικάρι, όσο η αδερφή του απολάμβανε τον ήλιο ντυμένη στα ροζ ή την βόλτα της με τον Ματέο.

Όσο για τον επιχειρηματία; Αυτός κι αν του ‘δωσε και κατάλαβε: μέχρι και βόλτα με κόκκινη γουρούνα στους καταπράσινους αγρούς έκανε, φορώντας βερμουδίτσα και σανδάλι!

Με casual εμφάνιση και απόλυτη χρωματική ταύτιση, το ζευγάρι περπάτησε για αρκετή ώρα συζητώντας χαλαρά, ενώ ο Μαθιός έκανε και τον ξεναγό στον αδερφό της καλής του.

Η παρέα επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Ελένη είχε την επομένη εκπομπή και ο αδερφούλης της έπρεπε να γυρίσει στις 7 του μήνα στην Αγγλία για τις σπουδές του.

Ε, τώρα που το έμαθε κι αυτός το μέρος και έρχεται το καλοκαίρι, μην ανησυχείτε: στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε!