Κορωνοϊός- Μερκούρη: Το ταξίδι στην Ιταλία που ακύρωσε τελευταία στιγμή

Τι είπε για την κόρη της που ζει στην Ολλανδία

Η Δωροθέα Μερκούρη «Μένει στο Σπίτι» και ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δωροθέα Μερκούρη: «Είπα στις κόρες μου να μην ασχοληθούν με το μόντελινγκ!»


Το πρωί της Πέμπτης, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και περιέγραψε όσα συμβαίνουν στην Ιταλία, μιας εκεί είναι πολλοί συγγενείς της αλλά και φίλοι της με τους οποίους μιλά καθημερινά και ενημερώνεται για την κατάσταση στη γειτονική χώρα.


«Έχω φίλους παντού. Ευτυχώς όλη η οικογένειά μου είναι καλά», είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ ανέφερε ότι όταν ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Ιταλία εκείνη ήθελε να πάρει το αεροπλάνο και να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά η μητέρα της την απέτρεψε και εκείνη την υπάκουσε.

«Ήμουν εδώ όταν ξεκίνησε όλη αυτή η φασαρία στην Ιταλία, οπότε δεν έφυγα. Μου λέει η μαμά μου “δε θα φύγεις εσύ τώρα”. Λέω “μα δεν έχει συμβεί τίποτα, εγώ πάω στην Ρώμη ούτως η άλλως. Δεν έχει πρόβλημα η Ρώμη”. Λέω μετά “μήπως να μη φύγω”; Και δεν έφυγα. Και δυστυχώς, εξελίχθηκε η κατάσταση σε αυτό που βλέπουμε. Όσοι είμαστε από τη νότια Ιταλία το αντιμετωπίζουμε καλύτερα. Εμείς, η οικογένειά μου, μαγειρεύουμε πάρα πολύ, γελάμε, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας λίγο περισσότερο από τους βόρειους. Στη βόρεια Ιταλία οι άνθρωποι είναι ακόμα σε σοκ», είπε η ηθοποιός.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην 20χρονη κόρη της που σπουδάζει στην Ολλανδία και βρίσκεται και εκείνη σε καραντίνα μαζί με το αγόρι της. Βέβαια, η Δωροθέα ανησυχεί και συνεχώς της τηλεφωνεί για να μάθει τι κάνει.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»