Ellen DeGeneres: Πρώην εργαζόμενοί της την αποκαλούν «τον πιο κακό άνθρωπο»

Κύματα μεγάλου ‘’hate’’ φαίνεται πως στέλνει το Twitter στην παρουσιάστρια

Κύματα τεράστιου ‘’hate’’ φαίνεται πως έστειλε το Twitter στην Ellen DeGeneres. Πέφτεις απ’ τα σύννεφα; Κι εμείς το ίδιο! Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησα όταν ο κωμικός Kevin T. Porter κάλεσε τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν «αληθινές» και «άσχημες εμπειρίες» που είχαν κατά τη συναναστροφή τους με τη διασημη παρουσιάστρια, με τον ίδιο να την αποκαλεί «έναν από τους πιο κακούς ανθρώπους εν ζωή», ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του.

Ellen Degeneres: Μια ωραία ιδέα για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι

Το 2017 κέρδισε βραβείο ως το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο στις ΗΠΑ /Φωτογραφία AP Images

 

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter η πρώην επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας πίσω από το “The Ellen DeGeneres Show”, η Karen Kilgariff, απολύθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα επειδή απεργούσε. «Η Karen ήταν επικεφαλής σεναρίου για εκείνη για 5 χρόνια μέχρι την απεργία των δημοσιογράφων. Όταν αρνήθηκε να σπάσει την απεργία απολύθηκε και η Ellen δεν της ξαναμίλησε ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ενώ σύμφωνα με ένα ακόμη tweet, μία γυναίκα που έγραφε επί δύο χρόνια για το show της Ellen, δεν είχε δεχθεί ποτέ έναν απλό χαιρετισμό από εκείνη. «Στην πραγματικότητα με την πρόσληψή τους τούς ενημέρωναν ότι δεν επιτρέπεται να μιλήσουν στην Ellen».

 

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Benjamin Siemon, η 62χρονη παρουσιάστρια έχει πολύ ευαίσθητη… μύτη. «Όλοι πρέπει να τρώνε μία τσίχλα από αυτές που υπάρχουν σε ένα μπολ έξω από το γραφείο της πριν μπουν μέσα να της μιλήσουν. Και αν νομίζει ότι μυρίζεις κάπως εκείνη την ημέρα, πρέπει να πας σπίτι σου να κάνεις ντουζ και να επιστρέψεις».

 

 

Ο ίδιος μοιράστηκε και μια ακόμη ιστορία. «Ένας νέος εργαζόμενος προειδοποιήθηκε ότι κάθε μέρα διαλέγει κάποιον για να δείχνει πραγματικό μίσος. “Δεν είναι δικό σου φταίξιμο, απλά άντεξέ το για εκείνη την ημέρα, και την επόμενη θα είναι κακιά με κάποιον άλλο”, του είχαν πει. Δεν το πίστεψε μέχρι που αποδείχτηκε απόλυτα αληθινό», σημείωσε ο Siemon.
 

Πώς είναι η Ellen DeGeneres εκτός πλατό

Αλλά και εκτός πλατό, η παρουσιάστρια φαίνεται να συμπεριφέρεται με αγένεια και κακία και να υποτιμά τους εργαζόμενους, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του Twitter.

Μία γυναίκα που είχε σερβίρει brunch στην Ellen DeGeneres και τη σύζυγό της Portia De Rossi κόντεψε να χάσει τη δουλειά της και η αιτία ήτα το μανικιούρ της! Η Ellen έγραψε ένα email με παράπονα στη διεύθυνση του εστιατορίου για το γεγονός ότι το μανικιούρ της υπαλλήλου ήταν ξεφλουδισμένο.

 

 

«Όχι ότι είχε πέσει στο πιάτο της, απλά επειδή ήταν έτσι τα νύχια μου. Είχα δουλέψει βραδινή βάρδια και αυτό ήταν το αμέσως επόμενο πρωί. Παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά στο tweet της η συγκεκριμένη σερβιτόρα, ενώ άλλος χρήστης αποκάλυψε πώς η Ellen πέταξε στο πρόσωπο σερβιτόρου ένα πιάτο με σολομό γιατί έγινε λάθος στην παραγγελία της, καθώς είναι ορκισμένη vegetarian.