«Δεν είναι τέλεια αλλά είναι οκ»:Η αδερφή του Hanks μιλά για την υγεία του

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson

Από την πρώτη στιγμή που ο Tom Hanks και η Rita Wilson διαγνώστηκαν με τον κορωνοϊό θέλησαν να μοιραστούν τα νέα με τους θαυμαστές τους θέλοντας παράλληλα να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Το νέο post του Tom Hanks: «Είμαστε σε καραντίνα στη Μελβούρνη»

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του νοσηλεύτηκαν για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και τώρα βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Tom Hanks - Rita Wilson: Πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η αδερφή του Tom Hanks, Sandra, μιλώντας στην εφημερίδα MailOnline ανέφερε ότι ο αδερφός της δεν είναι τέλεια, αλλά είναι καλά.
«Έχω επικοινωνήσει με τον αδερφό μου. Δεν είναι τέλεια, αλλά είναι καλά. Αν είμαι σε σοκ; Όχι, είναι ηθοποιός, δεν είναι Θεός, η περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή», είπε η Sandra Hanks.


Στη συνέχεια, η Sandra Hanks, η οποία ζει μόνιμα στη Βενετία μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί εκεί εξαιτίας του κορωνοϊού.
«Είμαστε εντάξει εδώ ... η διαμονή στο σπίτι είναι ωραία και αυτή η κοινότητα είναι θαυμάσια. Είμαι τυχερή που βρίσκομαι εδώ, το πνεύμα των ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.