Έλληνας ηθοποιός-παρουσιαστής: «Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένα αυτόφωτο πλάσμα»

«Θα έκανα μαζι της βραδινό σόου!»

Για χρόνια υπήρξε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Ρούλας Κορομηλά, τόσο στην ΕΡΤ όσο και στον ΑΝΤ1, την εποχή του «Πρωινού Καφέ».

Ο Δήμος Μυλωνάς μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την καριέρα του στην τηλεόραση, τα σημερινά δεδομένα και τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά.

Το δημόσιο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για τον κορωνοϊο!

«Το χειμώνα του ’85 η Άννα Πρετεντέρη μου πρότεινε να είμαι στο παιχνίδι ‘Εσείς τι λέτε;'», αποκάλυψε για το πώς μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση.

Ο Δήμος Μυλωνάς σε θεατρική πρεμιέρα το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στον «Πρωινό Καφέ», όπου βρέθηκε για δύο σεζόν τη δεκαετία του ‘90. «Φοβερό αυτόφωτο πλάσμα, αυτοδημιούργητο», δήλωσε για την παρουσιάστρια.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε και για το τραγούδι του «Είχα πάει λαϊκή» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, αποκαλύπτοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε μία κασέτα με τραγούδια του στον σκηνοθέτη του «Καφέ», Σταύρο Ζερβάκη. «Επί έξι μήνες έλεγα τη ‘Λαϊκή'», δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι έφτασε σε σημείο να κάνει και καριέρα τραγουδιστή λόγω του συγκεκριμένου κομματιού.

«Με τη Ρούλα θα έκανα σόου βραδινό. Και μαζί σου θα έκανα», απάντησε στην Ελεονώρα, ενώ συμπλήρωσε ότι θεωρεί τον Νίκο Μουτσινά τον καλύτερο παρουσιαστή που είχαμε ποτέ!.