Νέα απάντηση Γιαννόπουλου σε Ζουγανέλη - Το «καρφί» για τον Μουζουράκη

«Ο Μουζουράκης δε γράφει ιστορία με τα τραγούδια του»

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χαρακτήρισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη «υπερεκτιμημένη» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη στη συνέχεια να τον αποκαλεί «τίποτα».

Το πρωί της Παρασκευής και μετά την ανάρτησή-απάντησή του επί του θέματος στο Facebook, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στο «Happy Day».

Ζουγανέλης για Γιαννόπουλο: «Το "τίποτα" λέει την κόρη μου υπερεκτιμημένη;»

«Η απάντηση της Ελεονώρας ήταν πολύ συμπαθητική, λίγο αναμενόμενη, λίγο κλισέ. Σεβαστό. Θέλω απλά να τονίσω ότι δεν είπα κάτι κακό. Είπα απλά ότι κατά την άποψή μου είναι λίγο υπερεκτιμημένη» σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν μπορείς να αποκαλείς κανέναν άνθρωπο “τίποτα”. Μου φαίνεται υπερβολικά επιθετικός ο τόνος των δηλώσεων του Γιάννη Ζουγανέλη. Σοκαρίστηκα κι εγώ γιατί τον ξέρω 30 χρόνια τον Γιάννη και δεν ήθελα να ξεκατινιαστώ. Καλώς ή κακώς, υπήρξα νούμερο 1 στον χώρο. Αυτό είναι κάτι που ειδικά η γενιά του Γιάννη Ζουγανέλη το ξέρει. Όλη η αφρόκρεμα του τραγουδιού στα ’90s και τα ’00s σε δύο ανθρώπους πήγαιναν στο ραδιόφωνο, στη Ναταλία Γερμανού και σε εμένα. Κι αυτό το ξέρει ο Γιάννης, γιατί είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, 2 ή 3 φορές. Δικαιολογώ ότι είναι ιερή η σχέση ενός πατέρα με το παιδί του. Λυπάμαι αν τον στεναχώρησα σαν πατέρα, αλλά από εκεί και πέρα, αυτή η συμπεριφορά δεν παύει να με έχει ξαφνιάσει. Αν τον πετύχαινα κάπου δε νομίζω να έπεφτα στην αγκαλιά του, δε βαριέσαι δεν τρέχει τίποτα» είπε.

Ο Πάνος Μουζουράκης δε γλίτωσε από τα «πυρά» του ραδιοφωνικού παραγωγού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολίασε κι άλλους καλλιτέχνες, όπως τον Πάνο Μουζουράκη και την Πάολα. «Δε μου αρέσει ο Πάνος Μουζουράκης. Σε επίπεδο καλλιτεχνικό, η ιστορία γράφεται με τα τραγούδια. Δε βλέπω να γράφει ιστορία με τα τραγούδια. Δε βλέπω τίποτα εκτός από το να πάρει ένα από τα σημαντικότερα γαλλικά τραγούδια όλων των εποχών, το “Padam Padam” και να το καταστρέψει, να το κάνει αυτό το έκτρωμα, το “Madame Madame”».

«Κάθε χρόνο συζητούσαμε με τον Μαραβέγια να σταματήσουμε από το Voice»

«Η Πάολα είναι μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Λίγο τα τελευταία χρόνια υπερβάλλει, ίσως γι’ αυτό δίνει πάτημα για να τη σχολιάζουν, στο να θέλει να δείξει ότι μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Τα κάνει λίγο μαζεμένα όλα και αυτό μας φαίνεται αγχωμένο κι ότι δε θα έχει αποτελεσματικότητα. Βέβαια, εκεί της βγάζεις το καπέλο, γιατί οι καλλιτέχνες που τολμούν να πουν κάτι διαφορετικό, ρισκάρουν» είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός.