Δημήτρης Σταρόβας: Στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του - Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός στεκόταν έξω από το κτίριο 6

Δείτε το trailer του YFSF, όπου θα συμμετέχει ο Δημήτρης Σταρόβας

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν χθες Δευτέρα, ο Δημήτρης Σταρόβας και η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης του, Εβελίνας. Η υπόθεση είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναβλήθηκε.  Τώρα, για μία ακόμα μια φορά, ο 56χρονος ηθοποιός στεκόταν σκεπτικός έξω από το κτίριο 6 όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» αυτήκοος μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό, τόν άκουσε να μιλά πολύ απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του. Πρόκειται για στάση που όπως φαίνεται, οδηγεί στην αποξένωση του Σταρόβα από την έφηβη μοναχοκόρη του. 

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια, διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις μέχρι πρότινος. Πλέον βρίσκονται σε κόντρα εξαιτίας των οικονομικών και το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι εκείνο το οποίο θ’ αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στην άλλοτε αγαπημένη οικογένεια.