Δ.Βανδή: Πότε κατάλαβε ότι ήθελε για πατέρα των παιδιών της τον Ντέμη

Τι εύχεται να πουν τα παιδιά της μεγαλώνοντας... για τη μαμά τους

Βίντεο από τις εμφανίσεις της στο Acro- πηγή instagram desp1vandi

Για τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη σχέση τους με τα δύο παιδιά τους μίλησε η Δέσποινα Βανδή. 

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Celebrity» ότι μετά τα δύο πρώτα χρόνια της σχέσης τους, «αισθάνθηκα ότι αυτός ο άντρας ήθελα να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Δέσποινα Βανδή: Δείτε τη να μαγειρεύει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Είναι «όχι»! Η Δέσποινα Βανδή κρίνει τον Δημήτρη Σκουλό στο τραγούδι

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια εξομολογείται ότι ο γάμος τους δεν πέρασε ποτέ κρίση, ενώ στην ερώτηση ποιο είναι το μυστικό μιας υγιούς σχέσης ανέφερε: «Πολλά πράγματα. Ο γάμος είναι μια μακροχρόνια σχέση και στόχος είναι να μην «ξενερώσει» κανένας από τους δύο. Είναι σημαντικό η εξέλιξη των δύο αυτών ανθρώπων να είναι παράλληλη. Δε γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από τον γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ».

«Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία […] Αν τα νεύρα είναι τεντωμένα, καλύτερα να μη μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Έχει τύχει πολλές φορές όταν είμαι εκνευρισμένη να μιλήσω μετά από δύο μέρες, ώστε να έχω πλέον απο­φορτιστεί, να μου έχει φύγει δηλαδή η ένταση και να είμαι ψύχραιμη στην τοποθέτησή μου» περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Για τα δύο τους παιδιά, τη 16χρονη Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο, είπε πως «έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες χτίζοντάς την. Υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, που είχα γονατίσει από την κούραση και τα νεύρα, έκλαιγα με το παραμικρό -κυρίως στην πιο παιδική τους ηλικία- και έλεγα ότι δεν θα αντέξω άλλο. Παρόλο όμως που υπήρχε η εναλλακτική της βοήθειας, ήθελα να είμαι εγώ η βασική πηγή φροντίδας τους μέρα-νύχτα. Εύχομαι λοιπόν μεγαλώνοντας να πουν «η μάνα μας ήταν μια καλή μάνα». Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμένα».