«Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό για να τα προφυλάξω από τους αλλοδαπούς»

Όσα δήλωσε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής on camera

O Νεκτάριος Σφυράκης έδωσε συνέντευξης στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στα παιδιά του, αλλά και στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο τραγουδιστής τόνισε on camera πως πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, επειδή σε εκείνο της περιοχής που μένουν «υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου».

Όσα είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης αναλυτικά:

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος. Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες».