Επώνυμα μαλλιοτραβήγματα: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες κόντρες της δεκαετίας

Κι εκείνοι άνθρωποι είναι και πολλές φορές χάνουν τον έλεγχο!

Είναι πασίγνωστοι παγκοσμίως και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους. Προσέχουν τι κάνουν, πού πηγαίνουν, με ποιους μιλούν και πώς συμπεριφέρονται twenty four seven.

Όμως, άνθρωποι είναι κι αυτοί, κάποια στιγμή θα τους «ανέβει το αίμα στο κεφάλι» και θα χάσουν τον έλεγχο. Επαγγελματικές κόντρες και αντιζηλίες, καβγάδες για ερωτικούς συντρόφους (γιατί είναι και ρομαντικοί), οικονομικές διαφορές, προκλητικά Tweets και posts στα social media είναι μερικοί λόγοι που έκαναν τους παρακάτω celebrities να «βγουν από τα ρούχα τους» και να ξεχάσουν τους καλούς τους τρόπους δημόσια. 

Κι ενώ εκείνοι «μαλλιοτραβιούνται», οι «αόρατοι» σε εκείνους fans τους εθίζονται με τις κόντρες τους! Το ζουν σαν να ήταν δικό τους πρόβλημα. Μπαίνουν στη θέση τους και ψάχνουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και κάπως έτσι, μέσα στη δεκαετία που μας πέρασε, αρκετοί καβγάδες απασχόλησαν τα media και το παγκόσμιο κοινό.

Kim Cattrall vs. Sarah Jessica Parker

Κι ενώ στο Sex and the City είναι κολλητές φίλες και αχώριστες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματική ζωή (πια) για τις Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall.

Οι φιλονικίες των δύο ηθοποιών ξεκίνησαν με την ανάμειξη της πρώτης στην παραγωγή του σίριαλ. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να συνεργαστούν σε δύο κινηματογραφικές συνέχειες της ιστορίας, όμως συγκρούστηκαν έντονα όταν ξεκίνησαν συζητήσεις και για τρίτη ταινία, η οποία ποτέ δε γυρίστηκε ποτέ. Η Cattrall ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται συμμετέχει και η Sarah Jessica δήλωσε δημόσια πως εκείνη φταίει που ναυάγησε το part 3. 

Ο μεταξύ τους καβγάς θα είχε μείνει εκεί αν δεν άρχιζε η Parker τα δημόσια post υποστήριξης και αγάπης στα social media προς την Cattrall για τον θάνατο του αδελφού της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Cattrall, της απάντησε πως δε θέλει την αγάπη και την υποστήριξη της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της.
 

Mariah Carey vs. Jennifer Lopez

«Δεν τη γνωρίζω καν»  ήταν η μοιραίο ατάκα που ξεστόμισε η Mariah Carey αναφερόμενη στο τραγούδι "Jenny from the block" της Jennifer Lopez, προκαλώντας αντιδράσεις. 

«Δε μου αρέσουν εμένα τα ‘’είμαστε στο Hollywood, ας προσποιηθούμε τις κολλητές’’. Δεν είναι πως δεν ξέρω ποια είναι, απλώς δεν την γνωρίζω προσωπικά»,  δήλωσε λίγο μετά, με τη Lopez από την πλευρά της να σχολιάζει πως είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα αρκετές φορές.  

 

Hillary Clinton vs. Donald Trump

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…» πως η Hillary Clinton και ο Donald Trump δεν τρέφουν μεταξύ τους αισθήματα εκτίμησης και σεβασμού. Εκτός από τις αμέτρητες πολιτικές διαφωνίες τους, οι δυο τους μέσα στη δεκαετία που μας πέρασε αντάλλαξαν αμέτρητα φαρμακερά Tweets. O Trump αποκαλούσε συνεχώς τη Hillary «απατεώνισσα», ενώ η ίδια τόνισε πως εκείνος φαίνεται να έχει εμμονή μαζί της.

 

Cardi B vs. Nicki Minaj

Αν και το κοινό τις αγαπάει εξίσου, οι δύο τραγουδίστριες της ραπ έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Όλα ξεκίνησαν, από τα αμέτρητα υποτιμητικά σχόλια της Minaj για την Cardi B.

Η πρώτη έχει σχολιάσει τόσο τις δουλειές, τις εμφανίσεις, αλλά και την οικογένεια της δεύτερης. Κάποια σχόλια για το παιδί της και το κατά πόσο είναι καλή μητέρα ήταν αυτά που ενόχλησαν ιδιαίτερα την Cardi B και προκάλεσαν την έκρηξή στο πάρτι του Harper's Bazaar ICONS το 2019 και οι δυο τους μαλλιοτραβήχτηκαν! Κυριολεκτικά. Πιάστηκαν στα χέρια.