Η συγκινητική αναδρομή της Ελεονώρας Μελέτη: Από 2016 μέχρι σήμερα!

Έγραψε ένα υπέροχο κείμενο

Μια αναδρομή στο 2016 έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το 2016, τότε που η ζωή της δε θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή και έκανε τον δικό της απολογισμό γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια που έχουν περάσει.

«Σαν σήμερα το 2016… τότε που έφευγα ξαφνικά κ απροειδοποίητα ακόμα κ μόνη μου, για 15νθημερα ταξίδια αναζητώντας κύματα ή αέρα… τότε που έκανα κάθε μέρα γυμναστική 2 ώρες, τότε που δούλευα από το πρωί μέχρι όσο πάει, κ γυρνώντας από τη δουλειά έβραζα φακές με ρύζι κ έβλεπα ταινίες στον καναπέ μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Τότε που έβλεπα ερωτευμένα ζευγάρια κ έλεγα «μα πως γίνεται αυτό;»

Τότε που τα παιδάκια στα πλοία με ενοχλούσαν όταν φώναζαν κ έτρεχαν ανεξέλεγκτα. Τότε που αν μου περιέγραφες τη ζωή μου 4 χρόνια μετά θα γέλαγα κ θα σε έλεγα τρελό. Αχ αυτές οι φωτογραφίες. Υπάρχουν για να σου θυμίζουν πάντα πως ήσουν κ πως γίνεσαι. Πως ένιωθες κ πως άλλαξες. Εννοείται κ ποσό πάχυνες Γαμώτο. Ποσό μα ποσό θα ‘θελα να έριχνα μια κρυφή μάτια σε μια φωτογραφία μου από το μέλλον. Έτσι λίγο, ένα μικρό καρέ..».