Τσιμτσιλή: Η φιλία της με τη Μάρα Ζαχαρέα και η γνωριμία με τον Θέμη Σοφό

Οι αλλαγές στο σπίτι με τις κόρες και τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, αφού η εκπομπή της πηγαίνει πολύ καλά και στο σπίτι τα τρία παιδιά και ο Θέμης Σοφός ολοκληρώνουν την ευτυχία της!

Σε προσωπικό επίπεδο, φέτος η μεγάλη μου κόρη πήγε στο δημοτικό, οπότε έπρεπε να προσαρμοστούμε οικογενειακώς και σε αυτό. Και βέβαια δεν βαριόμαστε, γιατί έχουμε και το μικρούλι μας που έχει αρχίσει και σκαρφαλώνει όπου μπορεί άνθρωπος να φανταστεί. Γενικά θα έλεγα ότι ήταν ένα ξεκίνημα για γερές αντοχές. Αλλά δεν έχω παράπονο, με λίγη κούραση τα καταφέρνω όλα.

Η φιλία της με τη Μάρα Ζαχαρέα

«Η αλήθεια είναι ότι, αν μας δεις δίπλα δίπλα χωρίς να μας γνωρίζεις, φαντάζεσαι ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο. Ωστόσο, η Μάρα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και περνάμε πολύ όμορφα μαζί. Κάνουμε διακοπές στο ίδιο μέρος, οπότε γνωριστήκαμε σε πολύ χαλαρές στιγμές. Και αυτή η όμορφη αίσθηση υπάρχει γενικότερα μεταξύ μας, γιατί κι εκείνη έχει ανάγκη από αποσυμφόρηση και να αφήνει λίγο πίσω της το αυστηρό προφίλ των ειδήσεων. Οπότε περισσότερο συζητάμε για άσχετα θέματα και λιγότερο για τη δουλειά».

Η γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό της άλλαξε τη ζωή και κατάλαβε αμέσως ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους. «Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διήρκησε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα «αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ». Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».