Συγκλονιστικές δηλώσεις για την Demi Moore: «Εμφανιζόταν ένα τέρας»!

''Ανησυχούσα μήπως μου επιτεθεί''

Οι κόρες της Demi Moore μιλούν χωρίς περιστροφές για τον εφιάλτη που έζησαν όταν η μητέρα τους είχε βουλιάξει στο αλκοόλ και τα χάπια.

«Εμφανιζόταν ένα τέρας! Σκεφτόμουν ότι είτε η μητέρα μου θα πεθάνει και δε θα είμαι εκεί και θα νιώθω ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου.. ή θα είμαι εκεί και θα δω αυτή την εικόνα της μητέρας μου, που δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου», είπε η κόρη της ηθοποιού, Tallulah.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η άλλη κόρη 56χρονης ηθοποιού, Rumer, η οποία δήλωσε στη σειρά της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ, το «Red Table Talk»: «Θύμωνε πάρα πολύ.. τη θυμάμαι πολύ ταραγμένη και να την αντιμετωπίζουμε σαν παιδί... Δεν ήταν η μαμά που μας μεγάλωνε. Ανησυχούσα μήπως μου επιτεθεί όταν έβλεπα τα μάτια της να κλείνουν περισσότερο… τον τρόπο που μιλούσε.. Ήταν αλλόκοτο, πολύ παράξενο».

Demi Moore: Ελληνικής καταγωγής ο βιαστής της

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Demi Moore στα απομνημονεύματά της, αποκάλυψε σκοτεινές πτυχές της ζωής της... όπως τον βιασμό στα 15 της, όταν η μητέρα της την παρέδωσε για 500 δολάρια σε έναν επιχειρηματία, ελληνικής καταγωγής.


Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star…