Φραγκάκη - Μάρκογλου: Ο λόγος που ο γάμος άργησε... δέκα χρόνια!

Τι είπε ο γιος τους όταν ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται

Για τον γάμο τους που έγινε στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι, μετά από δέκα χρόνια σχέσης κι ένα παιδί, μίλησαν η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου.

«Είχε γίνει η πρόταση γάμου, όμως το πιστεύεις ότι δεν προλαβαίναμε να παντρευτούμε!» εξομολογήθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη «Φωλιά των Κου Κου» η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Ποια ήταν η αντίδραση του γιου τους Νικόλα όταν του είπαν ότι θα παντρευτούν; Ο μικρός ενθουσιάστηκε όταν του το είπανε και φυσικά ρώτησε αν θα είναι… παραγαμπράκι, όπως κι έγινε!

Μαρία Φραγκάκη – Νίκος Μάρκογλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Φραγκάκη - Μάρκογλου: Γαμήλιο ταξίδι στην Κύθνο

Η Μαρία Φραγκάκη απάντησε και στο αν ζηλεύει τον σύζυγό της: «Τρώγομαι σε λογικό πλαίσιο… δεν είμαι αδιάφορη. Υπάρχει μια ζήλια που θεωρώ ότι χρειάζεται σε όλα τα ζευγάρια» είπε, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ να λέει γελώντας πως: «Dε ζηλεύω, δεν ψάχνω αλλά μερικές φορές την κοιτάζω με τρόπο!».

Ένα από τα πράγματα που κρατάει τη σχέση τους «ζωντανή» είναι σίγουρα το γεγονός πως πολλές φορές η παρουσιάστρια, παρά την κούραση της, μένει ξύπνια για να δει τον σύζυγό της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»