Νέα Υόρκη: Θύμα βιασμού ξεμπροστιάζει τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

«Στέκομαι ένα μέτρο από τον βιαστή και κανείς δεν θα πει κάτι;»

Εκτός εαυτού βγήκε μια νεαρή καλλιτέχνης όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον παραγωγό του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σωρεία σεξουαλικών αδικημάτων, σε μπαρ της Νέας Υόρκης. Η κοπέλα του επιτέθηκε φραστικά λέγοντας: «Στέκομαι ένα μέτρο από τον  γαμ@@@νο βιαστή και καείς δε θα πει κάτι;»

Η νεαρή ηθοποιός ονόματι Ζόι Στάκλες δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Γίνεται μαινόμενος ταύρος μπροστά στη θέα του απαθή άνδρα, ο οποίος διασκεδάζει με μια παρέα γυναικών σε μπαρ του Μανχάταν.

Η κοπέλα δεν μπορεί να δεχτεί πως ένας κατηγορούμενος για σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών, διασκεδάζει ανενόχλητος. Οι σωματοφύλακες του χολιγουντιανού παραγωγού, ο οποίος παραμένει με σκυμμένο κεφάλι, προσπαθούν να την απομακρύνουν. Δύσκολα μπορεί κανείς να τη σταματήσει…

Την οργή της γυναίκας πυροδότησε η κωμικός Κέλι Μπάχμαν η οποία λίγο πριν είχε ανέβει στη σκηνή του μπαρ, για την «ώρα των ηθοποιών».
Αποκαλύπτει πως έχει πέσει και η ίδια θύμα βιασμού. Κατακεραυνώνει τον Γουάινσταϊν .

«Με έχουν βιάσει, παραδόξως όχι κάποιος από εδώ μέσα. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους, έτσι λέω ένα γενικό ‘’Άντε γαμ@@@τε’’»,  τονίζει η νεαρή ηθοποιός.            

Ο Γουάινσταϊν φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμβιβασμό εκατομμυρίων με αρκετά από τα θύματά του.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star