Βασίλισσα Ελισάβετ: «Εξαφάνισε» τη φωτογραφία της Meghan!

Τι συμβαίνει με τη σχέση των δυο γυναικών;

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της βασίλισσας Ελισάβετ με την Meghan Markle!

Η βασίλισσα της Αγγλίας συνηθίζει να έχει στους χώρους του παλατιού φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Μέσα από τις φωτογραφίες, που δίνονται στη δημοσιότητα, αποκαλύπτονται διάφορες γωνιές του παλατιού του Buckingham, όπου υπάρχουν σε περίοπτη θέση φωτογραφίες του πρίγκιπα William με την Kate, του πρίγκιπα Harry με την Meghan και φυσικά του γιου της, πρίγκιπα Κάρολου.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από το τραπεζάκι της βασίλισσας απουσιάζει για κάποιο λόγο η φωτογραφία του Harry και της Meghan, κάτι που πυροδοτεί τις φήμες περί κρίσης στη σχέση της βασιλικής οικογένειας. 

Επάνω στο γνωστό τραπεζάκι υπάρχουν, πλέον δύο φωτογραφίες: Μία του πρίγκιπα William με την Kate και μία του πρίγκιπα William με τον Harry. Η Meghan… «εξαφανίστηκε» ως δια μαγείας…!

Η φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex κοσμούσε το τραπεζάκι, όταν ο Boris Johnson επισκέφθηκε τη βασίλισσα, τον Ιούλιο.
Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η εξαφάνιση της φωτογραφίας της Meghan συνδέεται με τη συνέντευξη που έδωσε η δούκισσα, όπου και αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Οι δηλώσεις της φαίνεται πως ενόχλησαν το παλάτι, καθώς η Meghan εμφανίστηκε αρκετά εξωστρεφής.

Meghan Markle: Εξομολογείται ότι δεν είναι καλά μετά τη γέννα της

Δημοσίευμα, ωστόσο, της Daily Mail διερωτάται εάν η βασίλισσα Ελισάβετ με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα του πρίγκιπα Harry και της Meghan, καθώς εκείνος έκανε μηνύσεις σε βρετανικές εφημερίδες, κατηγορώντας τες για «τηλεφωνικό χακάρισμα».